preload

Romasia
Vrei profit imediat- Importa articole de acvaristica din China

Vrei profit imediat- Importa articole de acvaristica din China

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on October 03, 2017 at 08:49 AM

Acvariile schimba in mod placut orice loc, oricat de mohorat ar fi, dandu-i viata si armonie, transformandu-l intr-un loc deosebit.  Un acvariu este o adevărată bucurie, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. Iar când acvariul este unul spectaculos, fericirea este cu atât mai mare.

Un acvariu decoreaza in mod placut orice camera,  te relaxeaza cand te intorci de la servici, iti impresioneaza musafirii si nu in ultimul rand, te cuprinde intr-o pasiune pe cat de interesanta, pe atat de placuta.

Pe langa prezenta acvariilor in locuinte, se intalnesc tot mai des acvarii amenajate in institutii publice si private: cabinete medicale, spitale, cladiri de birouri, scoli, hoteluri, pensiuni, magazine etc.

Acvaristica presupune o serie de operatiuni si activitati pe care cresterea pestilor le implica. Aceste operatiuni se refera la constructia si proiectarea acvariilor, curatarea si intretinere acvarii, iluminarea acestora, sisteme de filtrare, hrana pentru pesti, decorarea acvariilor cu plante, pietre si nisip, precum si alte operatiuni si interventii pe care cresterea pestilor le presupune.

Iti enumeram doar o parte din produsele pe care le poti aduce in tara, prin intermediul Romasia: acvariu China, echipament acvariu China, filtru acvariu China, filtru canistra China, pompa de aer pentru acvariu China, pompa de valuri China, iluminare acvariu China, becuri acvariu China, neon acvariu China, led-uri acvariu China, tratament de apa China, nisip acvariu China, substrat acvariu China, plante acvariu China, mangrova acvariu China, mopan acvariu China, decoratiuni acvariu China, etc.

Asa ca, daca deja esti hotarat sa ai propriul magazin de acvaristica, alege sa aduci marfa direct din China, vei economisi multi bani, iar astfel vei avea sanse mari de reusita. Pentru ca acest demers sa devina realitate, trebuie sa stii inca de la inceput unde vrei sa ajungi, iar o firma de achizitii te poate ajuta, in acest sens.

Cand alegi sa lucrezi cu o echipa de profesionisti in achizitii din China, investitia ta va fi valorificata rapid, iar tu nu va trebui sa iti bati capul cu detaliile aferente unui import din China.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti o cerere de oferta* cu produsele dorite, noi le cautam, va oferim cotatii de pret, solutii de transport si ne ocupam de absolut tot – receptie, verificare marfa, export, transport, VAMA IN ROMANIA si livrare in depozit Bucuresti/adresa dvs.

 

              

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Pentru evenimente reusite importa din China!

Posted on Oct 20 2017 at 10:12 am

Daca doresti să îti începi o carieră în event management, vrei să îti dezvolti propria [...]

Read More

China – furnizor de incredere pentru echipamente de iarna!

Posted on Oct 19 2017 at 9:38 am

Iarna se apropie cu pași repezi si sezonul de ski va începe în curând iar [...]

Read More

Se apropie Sarbatorile de Iarna!

Posted on Oct 18 2017 at 8:37 am

Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, Romasia ti-a pregatit cateva sfaturi de cumparaturi care [...]

Read More