preload

Romasia
Viziteaza fabricile din China

Viziteaza fabricile din China

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on May 02, 2018 at 10:29 AM

Cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul achiziţiilor şi a furnizorilor, Romasia pune la dispoziţia clienţilor cele mai bune condiţii. Cine doreşte să viziteze fabrici din China, este invitat să o facă, echipa Romasia chiar recomandă acest lucru.
In acest fel clientul poate vedea despre ce este vorba şi nu mai există loc de nicio îndoială. Romasia ofera toate facilităţile clienţilor şi asigură absolut tot, de la obtinerea vizei, şi cazarea în China, până la şoferul care-l va transporta pe client, acolo unde este nevoie.
Astfel, va cunoaşte firmele serioase, cu care compania are parteneriate de ani buni, va putea vedea şi alege marfa pe care şi-o doreşte.
Pentru cetăţenii români care călătoresc în China este necesară obţinerea vizei de intrare.
Autorităţile chineze nu eliberează vize la frontieră.
Vizele se pot obţine numai de la ambasadele Chinei din străinătate. În România, vizele pot fi obţinute de la Ambasada Republicii Populare Chineze din Bucureşti sau de la Consulatul General al Republicii Populare Chineze din Constanţa.
Cei care doresc sa calatoreasca in China pot obtine usor viza de la Consulatul de la Bucuresti, existand 2 tipuri de vize: una valabila 3 luni si cu o singura intrare si alta valabila 6 luni, cu 2 intrari. Taxa de viza este, pentru oricare dintre acestea, 75 de dolari si se achita la ridicarea pasaportului de la Consulat.
După acestea, echipa Romasia se ocupă de restul detaliilor, cum ar fi: control tehnic de calitate, consolidarea containerului de marfă care va pleca spre România, declaraţia vamală de export, etc. Practic, ne ocupăm de transportul  mărfii, până la uşa clientului, de unde si sistemul door to door.

          

Tags: , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Importul din China – cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

Posted on Jun 29 2018 at 10:26 am

China a dezvoltat capabilitati de productie atat de avansate incat este dificil pentru alte tari [...]

Read More

Importa articole de uz casnic din China

Posted on Jun 28 2018 at 10:35 am

Minimizeaza costul produselor achizitionate! Echipa noastra din China, iti garanteaza producatori de incredere, preturi si [...]

Read More

Import din China – fara riscuri!

Posted on Jun 27 2018 at 10:08 am

Daca doriti sa importati din China orice fel de marfa sau produse de larg consum, [...]

Read More
Choose your language to Translate »