preload

Romasia
Transport container China

Transport container China

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on July 04, 2016 at 13:19 PM

 

Transport container China

Pare a fi foarte dificil pentru noi importatorii din China să ne dam seama de transportul maritim de containere din China . De ce ar trebui să folosim container de transport China ? Cum poti obține oferte de transport container China? Cum poti compara și sa obții o oferta ieftina ? Cum poti alege companiile de transport China maritim expeditor și de transport maritim ? Ce factori influențează prețurile de livrare ?

De ce să folosiți container de transport China?
Transportul din China cu containerul pe mare nu este singura soluție de transport China Romania maritim , dar , practic, aceasta este soluția cea mai populară și ieftină . Mai aveti transportul aerian , maritim și teren de marfă la alegere . Transportul aerian de mărfuri este foarte scump , și, desigur, mai rapid . Containerul de transport China maritim este ieftin , dar va dura în jur de o lună  de zile pentru containerul dvs. pentru a ajunge porturi din Romania . Pentru transportul maritim internațional cantitate , în cazul în care timpul de livrare nu este urgentă , cea mai mare parte vom folosi container China de transport maritim . Se foloseste transportul maritim de teren utilizate în mod normal , atunci când vânzătorul și cumpărătorul sunt în cele două țări legate între ele .

Cum poti obține oferte de transport maritim container din China ?

În mod normal , vom obține oferte de transport China maritim de containere China de transport maritim expeditor , dar în cazul în care cantitatea este într-adevăr destul de mare , puteți contacta companiile de transport China maritim pentru a obține reduceri în continuare  . Pentru oferte exacte , tot ce trebuie să faceți este să contactați informațiile de contact ale expeditorilor de transport China maritim pe site-ul , compara pretul si verifica ceea ce cel mai bun discount puteți obține . De transport maritim expeditor vă va ajuta , de asemenea, la vămuire . Expeditorii de transport China maritim poate ajunge preț în vrac de la companii de transport maritim , cu atât mai mare companiile de transport China Romania maritim expeditor sunt ,mai mult discount minim .

Ce lucruri influențează  stabilirea  prețurilor de transport maritim în China ?

Următorii factori vor influența de prețul de transport China cu un container China :

1 . În sezonul de vârf , prețul container de transport China vor fi extinse în sus .

2 . În cazul în care prețul petrolului merge în sus , prețul de transport maritim merge tot in sus .

3 . Diferite companii de transport maritim au prețuri cu o diferență , de exemplu , Maersk ( companie principală de transport maritim , scump, dar servicii de înaltă calitate , și în mod normal mai rapid decât alte companii de transport maritim ), sunt întotdeauna mai scumpe decât alte companii de transport maritim .

4 . Capacitatea sau scara de companii forwarder . În cazul în care companiile înainte este destul de mare , ei vor fi capabili de a obține cele mai bune reduceri de la companii de transport China maritim , atunci prețul lor va fi mai bună decât companiile expeditor mici . Unele companii de transport China maritim expeditor mijlocii și mici, nu in contact direct cu companii de transport China maritim , deoarece acestea nu sunt suficient de mari , ei contactați marile companii expeditor loc . Și în acest caz , prețul lor este mai puțin competitiv .

 

 

importatorii din China

containere din China

transport container China

container de transport China

Transportul din China, transport China Romania, container China de transport, transport maritim container din China, transport China Romania

Tags: , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Be the first to comment “Transport container China”

Avantajele serviciilor Romasia

Posted on Jan 19 2018 at 10:52 am

Importuri simple Trebuie doar sa decideti ce importati, de restul ne ocupam noi. Pâna la [...]

Read More

Asistenta achizitii in Yiwu Market

Posted on Jan 18 2018 at 10:51 am

De multi ani, China a devenit piata principala de achizitii pentru companii din întreaga lume. [...]

Read More

Alegeti furnizori de incredere

Posted on Jan 17 2018 at 9:52 am

Minimizați costul produselor obținute de la furnizori! Echipa noastră, vă garantează producători de încredere, prețuri [...]

Read More