preload

Romasia
Sistem de control in China

Sistem de control in China

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on May 30, 2017 at 09:54 AM

Compania Romasia a construit o rețea eficientă pe întreg teritoriul Asiei ca să vă ofere cel mai puternic Serviciu de Inspecție al Calității în scopul asigurării operațiunilor dvs-tră de import și de producție din China, Sediul European al companiei se află in Arad si Bucuresti, dar mai deținem oficii în Yiwu, Guangzhou , Shanghai, Ningbo, Fuzhou, Guangdong, și Hong-Kong. Datorită acestui lucru, noi putem avea contact direct cu furnizorii. Suntem partenerul dvs-tră ideal pentru operațiunile de gestionare a calității în Asia. Compania noastră este specializată în asigurarea calității, controlului calității, asistenței în domeniul calității. Noi administrăm atât serviciul pentru clienți cât și operațiunile de inspecție a calității din Asia într-un mod centralizat.

Clienții nu ar trebui să-și facă griji în privința comunicării în limba locală sau cunoașterii culturii țărilor din Asia atâta timp cât echipa noastră de profesioniști și inspectori calificați posedă toate cunoștințele necesare în domeniul respectiv.

Noi fiind o companie Europeană posedăm o înțelegere solidă a așteptărilor clienților europeni, și tocmai din acest motiv este mult mai sigur și mai fructuos de stabilit cu compania noastra relații de parteneriat în China. Ținând cont de sistemul de inspecție oferit, stilul de gestiune vestic și cel din Asia, compania noastra reprezintă cea mai bună alegere pentru  dvs-tră in Asia; doar cu noi veți obține un management al calității la nivelul cel mai înalt!

Imagini pentru picture quality system

Tags: , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

PIATA DIN YIWU CHINA

Posted on Jul 13 2017 at 9:29 am

Pornita din Arad si Yiwu, in urma cu 10 ani, ROMASIA functioneaza din 2008 ca [...]

Read More

Achizitie bunuri din China livrate in Romania si vandute in UE

Posted on Jul 12 2017 at 11:35 am

Avand in vedere ca bunurile expediate din China  ajung direct pe teritoriul Romaniei, obligat la [...]

Read More

Vizite pentru achizitii din China – cu Romasia – servicii import China

Posted on Jun 07 2017 at 9:53 am

Importurile din China au devenit o solutie pentru multi oameni de afaceri din Romania, care sunt [...]

Read More