preload

Romasia
ROMASIA SI IMPORTUL DE MARFURI DIN CHINA

ROMASIA SI IMPORTUL DE MARFURI DIN CHINA

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on October 06, 2016 at 11:02 AM

In contextul in care, China a devenit o fabrica mondiala a lumii si o piata deosebit de tentanta pentru achizitii avantajoase de marfuri, derularea afacerilor din China este provocare in adevarutul sens al cuvantului. Mediul de afaceri chinez, stilul dificil de negociere al chinezilor cat si bariera limbii chineze sunt impedimente atunci cand trebuie sa hotarasti cum procedezi vis a vis de achizitia de marfuri, obtinerea preturilor corecte, verificarea calitatii sau livrarea marfurilor din China.
.
Romasia vine cu o experienta indelungata si servicii complete aferente importului, transportului de marfuri din China. Suntem un partener de incredere pentru afacerile pe relatia China-Romania, reprezentand direct interesele clientilor nostri pe acest segment de activitate. Astfel, preluam in sarcina noastra derularea activitatilor specifice achizitie, tranportului si logisticii, contribuind la degrevarea clientilor nostrii de intregul stress aferent importului, livrarilor de marfuri din China.

Atuurile colaborarii cu Romasia sunt potentate si prin operarea de birouri si baze logistice proprii in principalele centre comerciale din Yiwu, Guangzhou, Foshan si Shenzhen cat si de relatiile excelente cu principalii agentii transportatori din Ningbo și Shenzhen.

Echipa multiculturala din China administreaza direct relatiile cu furnizorii si agentii transportatori chinezi, implicandu-se direct in indentificarea furnizorilor, negocierea preturilor pentru marfuri si transport-logistica, termeni de livrare la transportul maritim/ aerian, intocmirea documentelor si formalitatilor vamale. Organizam si coordonam intregul process de livrare a marfurilor din China, direct la usa destinatarului.
In plus, bazele logistice proprii din China ofera avantajul consolidarilor de marfuri in regim de grupaj LCL (pentru incarcaturile de volum mic, sub nivel de container plin) in porturile Ningbo si Shenzhen.

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, va asteptam sa ne intalnim pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

Tags: , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Be the first to comment “ROMASIA SI IMPORTUL DE MARFURI DIN CHINA”

Avantajele serviciilor Romasia

Posted on Jan 19 2018 at 10:52 am

Importuri simple Trebuie doar sa decideti ce importati, de restul ne ocupam noi. Pâna la [...]

Read More

Asistenta achizitii in Yiwu Market

Posted on Jan 18 2018 at 10:51 am

De multi ani, China a devenit piata principala de achizitii pentru companii din întreaga lume. [...]

Read More

Alegeti furnizori de incredere

Posted on Jan 17 2018 at 9:52 am

Minimizați costul produselor obținute de la furnizori! Echipa noastră, vă garantează producători de încredere, prețuri [...]

Read More