preload

Romasia
ROMASIA SI IMPORTUL DE MARFURI DIN CHINA

ROMASIA SI IMPORTUL DE MARFURI DIN CHINA

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on October 06, 2016 at 11:02 AM

In contextul in care, China a devenit o fabrica mondiala a lumii si o piata deosebit de tentanta pentru achizitii avantajoase de marfuri, derularea afacerilor din China este provocare in adevarutul sens al cuvantului. Mediul de afaceri chinez, stilul dificil de negociere al chinezilor cat si bariera limbii chineze sunt impedimente atunci cand trebuie sa hotarasti cum procedezi vis a vis de achizitia de marfuri, obtinerea preturilor corecte, verificarea calitatii sau livrarea marfurilor din China.
.
Romasia vine cu o experienta indelungata si servicii complete aferente importului, transportului de marfuri din China. Suntem un partener de incredere pentru afacerile pe relatia China-Romania, reprezentand direct interesele clientilor nostri pe acest segment de activitate. Astfel, preluam in sarcina noastra derularea activitatilor specifice achizitie, tranportului si logisticii, contribuind la degrevarea clientilor nostrii de intregul stress aferent importului, livrarilor de marfuri din China.

Atuurile colaborarii cu Romasia sunt potentate si prin operarea de birouri si baze logistice proprii in principalele centre comerciale din Yiwu, Guangzhou, Foshan si Shenzhen cat si de relatiile excelente cu principalii agentii transportatori din Ningbo și Shenzhen.

Echipa multiculturala din China administreaza direct relatiile cu furnizorii si agentii transportatori chinezi, implicandu-se direct in indentificarea furnizorilor, negocierea preturilor pentru marfuri si transport-logistica, termeni de livrare la transportul maritim/ aerian, intocmirea documentelor si formalitatilor vamale. Organizam si coordonam intregul process de livrare a marfurilor din China, direct la usa destinatarului.
In plus, bazele logistice proprii din China ofera avantajul consolidarilor de marfuri in regim de grupaj LCL (pentru incarcaturile de volum mic, sub nivel de container plin) in porturile Ningbo si Shenzhen.

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, va asteptam sa ne intalnim pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

Tags: , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Be the first to comment “ROMASIA SI IMPORTUL DE MARFURI DIN CHINA”

Importul din China – cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

Posted on Jun 29 2018 at 10:26 am

China a dezvoltat capabilitati de productie atat de avansate incat este dificil pentru alte tari [...]

Read More

Importa articole de uz casnic din China

Posted on Jun 28 2018 at 10:35 am

Minimizeaza costul produselor achizitionate! Echipa noastra din China, iti garanteaza producatori de incredere, preturi si [...]

Read More

Import din China – fara riscuri!

Posted on Jun 27 2018 at 10:08 am

Daca doriti sa importati din China orice fel de marfa sau produse de larg consum, [...]

Read More
Choose your language to Translate »