preload

Romasia
Pentru evenimente reusite importa din China!

Pentru evenimente reusite importa din China!

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on October 20, 2017 at 10:12 AM

Daca doresti să îti începi o carieră în event management, vrei să îti dezvolti propria afacere în domeniu sau ai nevoie să organizezi evenimente pentru compania în care activezi, trebuie sa

analizezi cu atentie cum urmeaza sa iti desfasori activitatea si sa faci o lista cu toate materialele de care vei avea nevoie in acest sens.

 

Conteaza foarte mult sa stii ceea ce iti doresti de la businessul tau si ce vrei sa transmita potentialilor clienti. Desigur, trebuie sa tii cont de toate aceste aspecte atunci cand alegi decoratiunile.

 

Combinand ideile si dorintele clientului cu originalitatea, creativitatea si profesionalismul tau aveti garantia unui eveniment unic si deosebit. De aceea va recomandam calitate si originalitate la cel mai bun pret!

Fie ca este voarba de o petrecere privata (nunta, botez, aniversare) sau evenimente corporative, decoratiunile garanteaza reusita acestora. Ingeniozitatea elementelor pe care alegi sa le folosesti te ajuta sa creezi decoruri unice și personalizate.

 

Daca faci o scurta cautare pe internet, vei ajunge la concluzia ca cea mai avantajoasa optiune de a achizitiona toate produsele este de a face import din China. Este bine cunoscut faptul ca importurile din China sunt foarte avantajoase.

 

Asadar, incepand de la fete de masa, huse, esarfe, naproane, drapaje, accesorii, lumanari, sfesnice, servetele, vaze, boluri, suporturi, arcade, colivii decorative, flori artificiale, accesorii personalizate, numere de masa, litere volumetrice, inele pentru servetele, marturii, cutii de dar,  si chiar pana la masti de carnaval, trebuie sa te gandesti exact de ce ai nevoie.

 

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti o cerere de oferta* cu produsele dorite, noi le cautam, iti oferim cotatii de pret, solutii de transport si ne ocupam de absolut tot – receptie, verificare marfa, export, transport, VAMA IN ROMANIA si livrare in depozit Bucuresti/adresa ta.

Ne ocupam de : Consultanta import China,Logistica, Identificare Furnizori, Studii de piata, Control de Calitate .

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Pune-ti afacerea intr-o noua lumina!

Posted on Nov 21 2017 at 5:03 am

  Te ajutam sa importi sisteme de iluminare din China. Daca te pregatesti sa renovezi [...]

Read More

Cele mai bune servicii pentru aprovizionare directa din China

Posted on Nov 21 2017 at 4:54 am

Este bine cunoscut faptul ca importurile din China sunt o varianta accesibila si, de asemenea, va vor [...]

Read More

Cea mai variată gama de decorațiuni in China

Posted on Nov 21 2017 at 4:49 am

Daca te pregatesti sa renovezi sediul firmei tale sau doresti sa iti construiesti casa visurilor, [...]

Read More