preload

Romasia
Panouri solare o afacere de viitor- Importa direct din China!

Panouri solare o afacere de viitor- Importa direct din China!

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on October 04, 2017 at 09:46 AM

Ştim că energia solară este regenerabilă şi gratuită, oricine se poate bucure de ea. După instalarea unui sistem de captare a energiei solare (panouri solare) aveţi o sursă independentă de energie, care este numai a voastră. În concluzie energia solară oferă independenţă energetică şi în acelaşi timp şi securitate energetică.

Energia solară este eficientă din punct de vedere al costurilor. Prin montarea unor panouri solare fotovoltaice sau termice pe acoperişul locuinţei se poate salva o parte considerabilă de venituri.

Deci, tinand cont de avantajele panourilor solare, le putem considera ca o achizitie de lunga durata, economica si mai ales nedestructiva.

In continuare v-am pregtit o lista cu posibile produse: Panouri fotovoltaice China, Sisteme fotovoltaice China, Controlere de incarcare China, Invertoare Off-Grid China, Invertoare Off Grid cu regulator de incarcare China, Invertoare hibride China, Baterii solare China, Accesorii sisteme fotovoltaice China, Sisteme de fixare panouri fotovoltaice China, Sisteme fotovoltaice la retea China, Invertoare de retea China, Sisteme solare termice China, Panouri solare termice China, Pompe submersibile solare China, Turbine eoliene China, Iluminat stradal solar China, Becuri cu LED solare China, Panouri solare cu boiler interior China, Panouri solare cu boiler exterior China, Panouri solare aport incalzire China, Panouri solare incalzire piscina China, Panouri solare pensiuni/ hoteluri China, Colectoare solare China, Boilere termice China, Stocatoare termice China, Accesorii panouri solare China, Panouri fotovoltaice China, Panouri radiante China.

Importa direct din China, iar astefel vei economisi multi bani si vei avea sanse mari de reusita. Pentru ca acest demers sa devina realitate, trebuie sa stii inca de la inceput unde vrei sa ajungi, iar o firma de achizitii te poate ajuta, in acest sens.

Cand alegi sa lucrezi cu o echipa de profesionisti in achizitii din China, investitia ta va fi valorificata rapid, iar tu nu va trebui sa iti bati capul cu detaliile aferente unui import din China.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti o cerere de oferta* cu produsele dorite, noi le cautam, iti  oferim cotatii de pret, solutii de transport si ne ocupam de absolut tot – receptie, verificare marfa, export, transport, VAMA IN ROMANIA si livrare in depozit Bucuresti/adresa ta.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Pentru evenimente reusite importa din China!

Posted on Oct 20 2017 at 10:12 am

Daca doresti să îti începi o carieră în event management, vrei să îti dezvolti propria [...]

Read More

China – furnizor de incredere pentru echipamente de iarna!

Posted on Oct 19 2017 at 9:38 am

Iarna se apropie cu pași repezi si sezonul de ski va începe în curând iar [...]

Read More

Se apropie Sarbatorile de Iarna!

Posted on Oct 18 2017 at 8:37 am

Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, Romasia ti-a pregatit cateva sfaturi de cumparaturi care [...]

Read More