preload

Motive sa alegi Romasia pentru import China

By Marius Grada Manager achizitii & logistica

Import China - Romania

Posted on June 14, 2016 at 11:56 AM

Avantajele oferite de Romasia: Relațiile personale existente, Experiența dată de contractele anterioare, Interacțiunea directă cu producătorii, Rapiditatea – în câteva zile aveți o ofertă, Asistența in procesul de import, Expertiza în audit de calitate

Minimizați costul produselor obținute de la furnizori! Echipa noastră din China, vă garantează producători de încredere, prețuri și condiții cât mai avantajoase pentru dumneavoastră și mai ales calitatea dorită pentru orice producator din ASIA.

NE OCUPĂM DE TOATE DETALIILE: Documentele vamale, Transportul și manipularea mărfurilor, Taxe portuare și auxiliare, licente de import, Taxe de asigurare a mărfurilor, Urmărirea producției la furnizori


Romasia acționează ca ca propria ta echipă de sourcing
. Câștigi timp valoros, salvezi bani și resurse importante. Îți identificăm rapid cei mai buni producători sau vânzători pentru produsele căutate. Asigurăm un standard înalt de calitate sau un raport ridicat preț/calitate conform cerințelor tale pentru produsele cerute. Având deja un număr mare de contacte realizate pentru multe domenii de produse asigurăm un timp foarte scurt până la livrarea comenzii. Oferim traducerea specificațiilor tehnice ale produselor, a condițiilor contractuale și a celorlalte documente necesare în procesul de import. În urma întâlnirilor directe cu producătorii negociem prețuri mai competitive decât cele obținute prin discuții online. Îți reprezentăm interesele tale în discuțiile cu producătorii sau vânzătorii din China.

Procesul de Import în 3 pași

Pașii pe care îi urmăm împreună atunci când realizăm un import de mărfuri din China, găsirea furnizorilor, lansarea comenzii, producția, transportul naval și apoi terestru până în depozitul dvs.

Identificare furnizori

Vă oferim o listă de furnizori de încredere, respectiv prețurile și condițiile de livrare ale producătorilor sau vânzătorilor.

Comandă & negociere

Lansați o comandă, negociem prețuri și condiții cât mai bune, plata avansului către producător și lansarea producției.

Producție & transport

Echipa noastră urmărește producția, realizăm controlul de calitate, transportul naval, importul și transportul auto la dvs.

 

Be the first to comment “Motive sa alegi Romasia pentru import China”

PIATA DIN YIWU CHINA

Posted on Jul 13 2017 at 9:29 am

Pornita din Arad si Yiwu, in urma cu 10 ani, ROMASIA functioneaza din 2008 ca [...]

Read More

Achizitie bunuri din China livrate in Romania si vandute in UE

Posted on Jul 12 2017 at 11:35 am

Avand in vedere ca bunurile expediate din China  ajung direct pe teritoriul Romaniei, obligat la [...]

Read More

Vizite pentru achizitii din China – cu Romasia – servicii import China

Posted on Jun 07 2017 at 9:53 am

Importurile din China au devenit o solutie pentru multi oameni de afaceri din Romania, care sunt [...]

Read More