preload

Romasia
Mostre marfuri din China

Mostre marfuri din China

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on November 07, 2016 at 08:39 AM

Utilitatea mostrelor pentru achizitiile si importurile de marfuri din China este unanim recunoscuta de catre marea majoritate a celor implicati in afaceri China.

Pe de alta aparte, daca cineva se asteapta ca furnizorii chinezi sa plateasca costul expedierii mostrelor la destinatar, se inseala!                                                                                                                                                                                                           De sunt atat de reticenti furnizorii chinezi privind livrarea mostrelor catre potentialii clienti?    In trecut, mulți străini au abuzat de practica de a solicita mostre cu transport in sarcina furnizorului. fara a materializa achizitii de marfuri. In prezent, marea majoritate a furnizorilor pot oferi mostre (ocazional nu) fara a suporta insa cheltuielile de transport.

Pentru situatiile in care mostrele sunt absolut necesare achizitiilor de marfuri din China, se poate cadea de acord cu furnizorul chinez asupra unui compromis echitabil. Astfel, mostrele pot fi expediate destinatarului care plateste costul transpotului iar contravaloarea acestuia se deduce din comenzile viitoare.

Cum functioneza? Pur si simplu destinatarul isi deschide un cont UPS sau DHL, astfel încât furnizorul chinez sa poata folosi datele contului pentru expedierea mostrelor catre destinatar, cu plata cheltuielilor de transport la destinatie. Este o solutie de preferat decat plata in favoarea furmizorului prin transfer bancar ( implica si taxe asociate transferului bancar international) in vederea acoperirii costurilor de transport.

Pentru detalii privind identificarea furnizorilor potriviti, expedierea mostrelor si achizitiile de marfuri din China va asteptam pe www.romasia.ro

 

Tags: , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Be the first to comment “Mostre marfuri din China”

PIATA DIN YIWU CHINA

Posted on Jul 13 2017 at 9:29 am

Pornita din Arad si Yiwu, in urma cu 10 ani, ROMASIA functioneaza din 2008 ca [...]

Read More

Achizitie bunuri din China livrate in Romania si vandute in UE

Posted on Jul 12 2017 at 11:35 am

Avand in vedere ca bunurile expediate din China  ajung direct pe teritoriul Romaniei, obligat la [...]

Read More

Vizite pentru achizitii din China – cu Romasia – servicii import China

Posted on Jun 07 2017 at 9:53 am

Importurile din China au devenit o solutie pentru multi oameni de afaceri din Romania, care sunt [...]

Read More