preload

Romasia
Marfa personalizata din China

Marfa personalizata din China

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on May 07, 2018 at 10:22 AM

ROMASIA va ofera posibilitatea sa importati direct de la producatori chinezi toata gama de produse promotionale, la cele mai bune preturi.

Importul de produse din China ofera avantajul branduirii produselor achizitionate, transformarii lor in branduri proprii. Este o oportunitate accesibila si clientilor mici sau celor care sunt la inceputul afacerilor din China.

Indiferent daca sunteti un comerciant, aveti un magazin online sau un simplu om de afaceri ce ofera diferite servicii, veti dori ca brandul dvs sa iasa in evidenta mai mult decat concurenta. Scopul final este acela de a face oamenii sa se gandeasca la brandul dvs sau la compania dvs atunci cand sunt gata sa cumpere un produs sau isi doresc un serviciu pe care il oferiti.

Cea mai frecventa modalitate de branduire este imprimarea logo-ul, a design-ului propriu pe eticheta sau ambalaj.

In situatia in care fabrica poate asigura imprimarea amblajului peronalizat, se pune la dispozitia acesteia conceptul/ilustratia, create de regula de un designer.
In cazul în care furnizorul de marfuri nu poate asigura personalizarea ambalajul, se cauta un furnizor de ambalaje pentru imprimarea designului dorit. Din ratiuni de rentabilitatea acesta trebuie sa fie amplasat in apropierea fabricii. In caz contrar se stabileste de comun acord costul livrarii ambalajului la sediul furnizorului de marfuri.

Serviciile noastre includ: identificare furnizor/cotatii pret, inspectii calitate/conformitate, transport-logistica, organizarea de vizite in China pentru a lua contact direct cu producatorii.

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, va asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Importa articole de birotica si papetarie din China

Posted on May 24 2018 at 10:14 am

Daca doresti sa importi articole de birotica si papetarie din China, la cele mai bune [...]

Read More

Romasia – cel mai eficient mod de a importa din China

Posted on May 23 2018 at 10:31 am

Daca ai de gand sa importi marfa din China, ai ajuns la locul potrivit, deoarece, firma noastra poate sa [...]

Read More

Optiunea sigura pentru importurile din China

Posted on May 22 2018 at 10:12 am

Noi acționam ca ca propria ta echipă de sourcing. Îți reprezentăm interesele tale în discuțiile [...]

Read More
Choose your language to Translate »