preload

Romasia
Marfa import China – mobilier China

Marfa import China – mobilier China

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on August 12, 2016 at 11:09 AM

Desi China de azi nu poate fi neglijata de catre nici un om de afaceri serios, exista foarte putine surse de informatii complete si credibile despre mediul de afaceri din China. Multi oameni de afaceri, neinformati, considera China ca o sursa de marfa ieftina si proasta. Un loc fara reguli, de evitat. Ca unii care cunosc direct China, toate aceste informatii este fals. China are un mediu de afaceri competitiv, dinamic si profesionist, care functioneaza de cinci mii de ani. Omul de afaceri chinez este pragmatic, isi cunoaste bine industria si urmareste cu tenacitate obiectivele. Scopul lui este sa faca afaceri cu “prieteni”, dar aceasta prietenie se castiga in timp. “Scurtaturile” in afacerile cu chinezi, nu duc nicaieri. Scopul acestui portal este sa va puna la dispozitie informatii si resurse care sa va ajute sa faceti afaceri banoase cu firme chinezesti si in final, sa deveniti prieteni.

Mobila si obiecte sanitare pentru casa ta
Deplasare la Foshan
Ai o casa noua care trebuie mobilata. Poti sa o faci cu cel putin 30% mai ieftin. Puteti sa va deplasati la Foshan, impreuna cu traducatorii nostri si va alegeti mobila China de la cel mai mare showroom din lume, noi ne ocupam de livrarea din China, iar apoi te vei putea lauda prietenilor si rudelor cu o casa mobilata dupa ultima moda. La un pret deosebit, fara a face nici un rabat la calitate.

Tags: , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Be the first to comment “Marfa import China – mobilier China”

Avantajele serviciilor Romasia

Posted on Jan 19 2018 at 10:52 am

Importuri simple Trebuie doar sa decideti ce importati, de restul ne ocupam noi. Pâna la [...]

Read More

Asistenta achizitii in Yiwu Market

Posted on Jan 18 2018 at 10:51 am

De multi ani, China a devenit piata principala de achizitii pentru companii din întreaga lume. [...]

Read More

Alegeti furnizori de incredere

Posted on Jan 17 2018 at 9:52 am

Minimizați costul produselor obținute de la furnizori! Echipa noastră, vă garantează producători de încredere, prețuri [...]

Read More