preload

Romasia
Importul cu Romasia – simplu, transparent si foarte clar!

Importul cu Romasia – simplu, transparent si foarte clar!

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on April 23, 2018 at 09:44 AM

Oferim servicii strategice de reprezentare si aprovizionare atat pentru comercianti cu amanuntul, cat si pentru companii medii si mari din Romania si nu numai.

Expertiza, profesionalismul si integritatea au contribuit la reputatia pe care o avem ca si societate de trading, atat pe piata chineza cat si pe piata romaneasca.

 

Activitatile noastre sunt axate pe mutarea comenzilor / produselor intr-un mod cat mai eficient si cu costuri cat mai mici pe intreg lantul de aprovizionare.

 

 

De oriunde din China va preluam marfa si ne ocupam de toate etapele importului si transportului – inclusiv operatiuni vamale sau transporturi locale, pana in depozitul dvs. Toate costurile la vedere, simple si clare! Asiguram transport atat cu container 20’’

– 26 mc, cat si cu container 40’’ – 68 mc, precum si orice alte proiecte speciale.

 

 

Adunam marfa de la orice furnizor din China in depozitul nostru si oferim transport aerian in partide de marfa, cu vama inclusa, la Otopeni. Prin parteneriatele dezvoltate si prin volumele de marfa transportate, putem oferi costuri competitive pentru livrari by air. Nu prestam servicii de coletarie.

 

 

Suntem singura companie din Romania care poate oferi serviciul de Grupaj All In cu plecare saptamanala din China! Practic, platiti o suma fixa pe metrul cub transportat, suma in care intra absolut toate costurile, din depozitul Romasia din China, pana in depozitul din Bucuresti!

 

 

Pentru siguranta achizitiilor dvs, va oferim servicii de inspectie pentru marfa din China. Serviciul este accesibil si util indiferent de volumul de marfa achizitionat, fiind folosit atat de marile companii cat si de micii importatori. Serviciile de inspectie si control sunt disponibile pe intreg teritoriul Chinei, la acelasi pret indiferent de locatie.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Importul din China – cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

Posted on Jun 29 2018 at 10:26 am

China a dezvoltat capabilitati de productie atat de avansate incat este dificil pentru alte tari [...]

Read More

Importa articole de uz casnic din China

Posted on Jun 28 2018 at 10:35 am

Minimizeaza costul produselor achizitionate! Echipa noastra din China, iti garanteaza producatori de incredere, preturi si [...]

Read More

Import din China – fara riscuri!

Posted on Jun 27 2018 at 10:08 am

Daca doriti sa importati din China orice fel de marfa sau produse de larg consum, [...]

Read More
Choose your language to Translate »