preload

Romasia
Import transport produse China Romania

Import transport produse China Romania

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on September 12, 2016 at 13:37 PM

Fie că vorbim de mici întreprinzători sau de companii multinaționale, relația acestora cu colaboratorii externi își are un rol foarte important în buna funcționare a întregii afaceri China Romania. Țara de proveniență, atât a materiei prime vândute, cât și a materialelor folosite pentru ducerea la îndeplinire a activităților zilnice trebuie aleasă cu grijă.

Orice expert economic familiarizat cu piața internațională vă va explica faptul că, în ceea privește importul de marfuri, China reprezintă destinația optimă pentru orientarea investițiilor companiei pe care o conduceți. Prețul redus și diversitatea produselor realizate de către fabricanții chinezi îi cataloghează ca furnizorii ideali pentru companiile din România, indiferent de profilul acestora. Totuși, nu este tocmai ușor să găsești producatorii optimi. Mai mult de atât, odată identificată firma cu care doriți să lucrați trebuie să intrați în contact cu reprezentații acesteia și să să puneți bazele unei colaborări cât mai eficiente pentru un import China.

Barierele impuse de diferențele de limbă și cultură pot părea impenetrabile într-o primă instanță, dar acest aspect nu trebuie să vă descurajeze. Atât la nivel național, cât și peste hotare există companii și persoane fizice, care se ocupă de intermedierea parteneriatelor româno-chineze. Acești experți vă pot oferi sprijin pe parcusul întregului proces, de la contractarea celor mai buni furnizori, până la asigurarea celei mai avantajoase metode de transport China Romania. Pentru un comision stabilit în prealabil, veți avea oportunitatea de a vă lăsa afacerea pe mâinile unor negociatori experimentați, care, în mod cert, vor achiziționa produse de calitate la cele mai bune prețuri de pe piață. În plus, dacă încă nu știți ce doriți să importați, o bună parte dintre aceste companii dețin consilieri specializați în domeniu, gata să vă ajute să obțineți profitul pe care îl doriți.

Dacă totuși vreți să vă formați o idee mai clară despre produsele comercializate pe piața chineză, pagini de internet precum www.romasia.ro vă oferă informațiile de care aveți nevoie.

Tags: , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Be the first to comment “Import transport produse China Romania”

PIATA DIN YIWU CHINA

Posted on Jul 13 2017 at 9:29 am

Pornita din Arad si Yiwu, in urma cu 10 ani, ROMASIA functioneaza din 2008 ca [...]

Read More

Achizitie bunuri din China livrate in Romania si vandute in UE

Posted on Jul 12 2017 at 11:35 am

Avand in vedere ca bunurile expediate din China  ajung direct pe teritoriul Romaniei, obligat la [...]

Read More

Vizite pentru achizitii din China – cu Romasia – servicii import China

Posted on Jun 07 2017 at 9:53 am

Importurile din China au devenit o solutie pentru multi oameni de afaceri din Romania, care sunt [...]

Read More