preload

Romasia
Idee de afacere – Importa imprimante 3D din China

Idee de afacere – Importa imprimante 3D din China

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on February 06, 2018 at 10:34 AM

 

Piața globală a imprimării 3D (produse și servicii) se va extinde masiv în următorii ani.

 

Fabricația aditivă (Additive Manufacturing – AM) este un proces prin care se realizează obiecte fizice pornind de la modele 3D digitale, prin adăugarea de straturi succesive de material.

Pe măsură ce AM a luat avânt au apărut noi modele de afaceri, de la servicii de imprimare 3D la producători de echipamente specifice, de la design de fișiere pentru imprimare 3D la servicii de distribuire a acestor fișiere.

Aparatele de printare 3D sunt din ce in ce mai raspandite si accesibile pe piata, in viitorul apropiat o asemena “jucarie” isi va gasi locul in casa fiecaruia.

Cu ajutorul celor mai simple programe de modelare 3D, acest gen de printare se utilizeaza pentru producerea oricarui obiect fie ca este unul de design fie o piesa functionala.

Iti punem la dispozitie o gama variata si foarte competitiva de aparate de printare 3d din China.

Daca nu stii toate detaliile legate de un import China, poate parea o adevarata corvoada sa importi astfel de produse, dar nu este cazul sa te descurajezi.

Apeland la o firma de achizitii China, importul din China devine mai simplu ca niciodata. In acest fel, vei avea asigurate absolut toate detaliile aferente unui import China, tot ceea ce tine de partea de logistica si transport.

Iti oferim toate serviciile necesare pentru a face importuri din China: identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import China, pana la transportul produselor din China pana la locul solicitat de catre dvs.

 

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, te asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Importul din China – cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

Posted on Jun 29 2018 at 10:26 am

China a dezvoltat capabilitati de productie atat de avansate incat este dificil pentru alte tari [...]

Read More

Importa articole de uz casnic din China

Posted on Jun 28 2018 at 10:35 am

Minimizeaza costul produselor achizitionate! Echipa noastra din China, iti garanteaza producatori de incredere, preturi si [...]

Read More

Import din China – fara riscuri!

Posted on Jun 27 2018 at 10:08 am

Daca doriti sa importati din China orice fel de marfa sau produse de larg consum, [...]

Read More
Choose your language to Translate »