preload

Romasia
Grupaj marfa import China

Grupaj marfa import China

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on July 20, 2016 at 13:43 PM

Transport maritim containerizat /  Transport maritim conventional

 

X marfa pentru import China catre RomaniaX container incarcat complet ChinaX grupaj de marfa ChinaX door-to-port’ China- Romania

X marfa pentru import China catre RomaniaX container incarcat complet ChinaX grupaj de marfa ChinaX door-to-port’ China- Romania

 

 

ROMASIA ofera servicii de transport pentru orice destinatie din China si Europa atat pentru export cat si pentru importul de marfuri, prestand servicii complete, functie de fiecare solicitare in parte in regim FCL (full container load=container incarcat complet China) sau LCL (less than container load=grupaj de marfa China) si cu livrare ‘door-to-door’ sau ‘port-to-port’, precum si

.

Angajarea transporturilor maritime containerizate se face prin intermediul celor mai bune linii de containere care dispun de nave proprii cu expedieri saptamanale din/catre toate porturile Chinei.

Cu ajutorul retelei noastre de agenti maritimi din intreaga zona a Chinei, de unde provine cel mai mare trafic de containere la import, va putem colecta marfurile Dvs. din orice locatie interna de pe teritoriul Chinei si apoi le vom incarca in containere pentru a fi expediate din cel mai apropiat port catre Romania –  Constanta sau Koper, Slovenia.

Pe langa transportul containerizat  China al marfurilor generale, cu containere Standard de 20’/40’/45′, ne ocupam cu succes si de expedierea marfurilor agabaritice cu incarcare pe containere speciale tip Flat Rack, Open Top, Platforme, precum si de transportul marfurilor congelate cu containere frigorifice, tip Reefer.

Grupaj de marfa China (LCL)

Un serviciu colateral al transportului maritim containerizat FCL, cu o reprezentare foarte buna pe piata expeditiilor de marfa, il reprezinta transportul maritim in regim de grupaj. Oferim in acest sens serviciu direct de import grupaj din Asia, prin birourile proprii cu colegi romani din porturile Yiwu / Ningbo si Guangzhou, unde avem depozite proprii China si se organizeaza consolidarea marfurilor in containere China.

Marfurile sunt expediate catre portul Constanta, unde se efectueaza degruparea lor in depozitul situat in incinta portuara, astfel incat fiecare lot de marfa sa fie vamuit si livrat independent de celelalte. Acest serviciu dispune de 3 avantaje competitive in fata altor oferte LCL de pe piata si anume:

– un plus de siguranta si o garantie a integritatii fizice a partidei de marfa prin reducerea numarului de manipulari datorita efectuarii formalitatilor vamale de import la Constanta sau Bucuresti

– reducerea costurilor totale,

– livrare marfa China direct la depozitul/sediul clientilor nostrii dupa incheierea formalitatilor de import la Constanta.

Dispunem de asemenea si de serviciul de grupaj cu sosire marfa in Constanta, apoi tranzitare-deconsolidare-formalitati de import in Bucuresti sau in alt oras .

Mentionam mai jos porturile de unde se pot livra grupajele de marfa pentru import China catre Romania:

China: Shanghai, Ningbo, Qingdao, Xiamen, Xingang (Tianjin), Dalian, Fuzhou, Foshan, Guangzhou(Huangpu), Jiangmen, Shantou, Shenzen, Shunde, Zhongshan, Zhuhai, Nanjing, Yantian; 2. Hong Kong: Hong Kong;

 

Prin promptitudine si eficienta in furnizarea informatiilor actualizate referitoare la pozitia marfurilor Dvs. pe tot parcursul fluxului de transport (de la momentul preluarii marfurilor si incarcarea lor in container si pana la livrarea la destinatie), dorim sa mentinem la standarde inalte de calitate serviciile oferite clientilor nostri.

 
In completarea lantului logistic aferent unui transport maritim conventional, enumeram cateva dintre serviciile oferite de catre ROMASIA:
• asistenta logistica pt transporturi agabaritice (incluzand transport rutier intern pana in/din port)
• amarare a marfurilor incarcate la bordul navelor
• stocare si depozitare marfuri in incintele portuare si in afara lor
• operatiuni de stivaj
• manipulare marfa in port (incluzand si angajare de macarale speciale pentru marfurile agabaritice-project cargo)
• inspectii calitative si cantitative prin angajare de firme specializate de survey
• asistenta formalitati vamale in port pentru marfurile importate/exportate/tranzitate
• agent de marfa al navlositorilor
• agent nava

Ne vom ingriji ca marfurile Dvs. sa ajunga la destinatie in deplina siguranta si cu un timp de transit cat mai mic si dorim ca prin ofertele de preturi competitive si prin pachetul de servicii oferite sa ne ridicam la cel mai inalt nivel al cerintelor Dvs.

Tags: , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Be the first to comment “Grupaj marfa import China”

Importul din China – cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

Posted on Jun 29 2018 at 10:26 am

China a dezvoltat capabilitati de productie atat de avansate incat este dificil pentru alte tari [...]

Read More

Importa articole de uz casnic din China

Posted on Jun 28 2018 at 10:35 am

Minimizeaza costul produselor achizitionate! Echipa noastra din China, iti garanteaza producatori de incredere, preturi si [...]

Read More

Import din China – fara riscuri!

Posted on Jun 27 2018 at 10:08 am

Daca doriti sa importati din China orice fel de marfa sau produse de larg consum, [...]

Read More
Choose your language to Translate »