preload

Romasia
Corpurile de iluminat, intodeauna sunt o necesitate! Importa direct din China!

Corpurile de iluminat, intodeauna sunt o necesitate! Importa direct din China!

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on September 21, 2017 at 08:05 AM

Daca te pregatesti sa renovezi sediul firmei tale sau doresti sa iti construiesti casa visurilor, sau pur si simplu vrei sa iti deschizi un magazin specializat in corpuri de iluminat cu siguranta ai nimerit unde trebuia.

Pentru a achiztiona produsele dorite la un pret exceptional te sfatuim sa achizitionezi corpuri de iluminat din China.

Daca alegi sa importi direct din China, esti deja cu un pas inaintea multora, avand in vedere gama variata de corpuri de iluminat pe care o poti achizitiona direct de acolo, la cele mai bune preturi.

Desigur, daca alegi sa apelezi la o firma de achizitii din China, vei putea achizitiona exact produsele pe care ti le doreai, de la bun inceput. Atunci cand lasi totul in mainele unei echipe profesioniste, care se ocupa cu importul de produse din China, beneficiezi de multe facilitati, iar faptul ca poti selectiona specificatiile produsului dorit, este una dintre ele.

Noi iti punem la dispozitie o gama larga de produse cum ar fi: corpuri de iluminat exterior China, corpuri de iluminat interior China, aplice pt baie China, aplice bucatarie China, lustre China, lustre cu ventilator China, candelabre China, veioze China, lampadare China, plafoniere China, corpuri de iluminat cu LED China, spoturi China, LED-uri China etc.

Asa ca, va trebui doar sa te gandesti ce fel de CORPURI de ILUMINAT ai nevoie, noteaza caracteristicile exacte ale acestora si apeleaza la un import China.

Daca doriti sa importanti corpuri de iluminat China sau alte produse din China, va stam la dispozitie , tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti o cerere de oferta* cu produsele dorite, noi le cautam, va oferim cotatii de pret din China , solutii de transport China si ne ocupam de absolut tot – receptie, verificare marfa, export, transport, VAMA IN ROMANIA si livrare in depozit Bucuresti/adresa dvs.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Importul din China – cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

Posted on Jun 29 2018 at 10:26 am

China a dezvoltat capabilitati de productie atat de avansate incat este dificil pentru alte tari [...]

Read More

Importa articole de uz casnic din China

Posted on Jun 28 2018 at 10:35 am

Minimizeaza costul produselor achizitionate! Echipa noastra din China, iti garanteaza producatori de incredere, preturi si [...]

Read More

Import din China – fara riscuri!

Posted on Jun 27 2018 at 10:08 am

Daca doriti sa importati din China orice fel de marfa sau produse de larg consum, [...]

Read More
Choose your language to Translate »