preload

Romasia
Controlul calitatii marfurilor din China

Controlul calitatii marfurilor din China

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on July 19, 2016 at 16:45 PM

importa din China fara un control detaliat al calitatii marfurilor implica factori de risc ce pot afecta in mod negativ succesul tranzactiei. Supervizarea permanenta a procesului tehnologic inseamna protejarea investitiei. Fabricantul trebuie sa fie constient pe toata durata colaborarii de existenta unui control de audit asupra procesului tehnologic.

Acest tip de control nu are ca scop sa remedieze neregularitatile aparute ci sa previna aparitia acestora. Obtinerea unor esantioane de productie de la bun inceput reprezinta stabilirea unor standarde de calitate ce urmeaza a se respecta pe tot parcursul procesului, aceste standarde impunandu-se producatorului de la bun inceput prin contract.

Se vor face de asemenea teste comparative la intervale regulate de timp pentru verificarea calitatii produselor. Dorim sa specificam ca din nenumarate motive, unii producatori chinezi nu respecta in totalitate termenii exacti ai specificatiilor produsului, ajungandu-se astfel la situatii dintre cele mai delicate, aproape imposibil de rezolvat in mod favorabil pentru importator din China.


About the Author

Marius Grada

 

Be the first to comment “Controlul calitatii marfurilor din China”

Avantajele serviciilor Romasia

Posted on Jan 19 2018 at 10:52 am

Importuri simple Trebuie doar sa decideti ce importati, de restul ne ocupam noi. Pâna la [...]

Read More

Asistenta achizitii in Yiwu Market

Posted on Jan 18 2018 at 10:51 am

De multi ani, China a devenit piata principala de achizitii pentru companii din întreaga lume. [...]

Read More

Alegeti furnizori de incredere

Posted on Jan 17 2018 at 9:52 am

Minimizați costul produselor obținute de la furnizori! Echipa noastră, vă garantează producători de încredere, prețuri [...]

Read More