preload

Romasia
Consumabile din China pentru saloane de infrumusetare

Consumabile din China pentru saloane de infrumusetare

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on June 04, 2018 at 10:26 AM

Iti oferim toate serviciile necesare pentru a face importuri din China: identificarea produselor de import din China, inspectia de calitate a produselor, pregatirea documentelor de import China, pana la transportul produselor din China pana la locul solicitat.

Daca doresti sa importi produse de unica folosinta si consumabile pentru saloanele de infrumusetare, la cele mai bune preturi, noi te putem ajuta. Iti punem la dispozitie toate serviciile necesare unui import de succes din China in Romania.

Gama produselor din aceasta categorie este extrem de generoasă: accesorii coafor, accesorii cosmetica, accesorii manichiura, accesorii pedichiura, huse pat, cearceaf hartie, masti, manusi universale, manusi vinil, bonete, lavete, papuci de unica folosinta, bavete, pelerine, etc

 

Daca nu stii toate detaliile legate de un import China, poate parea o adevarata corvoada sa importi astfel de produse, dar nu este cazul sa te descurajezi.

Noi oferim certitudinea calitatii marfurilor, a seriozitatii furnizorului si a transportului catre depozitul tau, efectuat in conditii depline de siguranta.

Apeland la o firma de achizitii China, importul din China devine mai simplu ca niciodata. In acest fel, vei avea asigurate absolut toate detaliile aferente unui import China, tot ceea ce tine de partea de logistica si transport.

 

Prezinta interes o eventuala colaborarea cu Romasia? Atunci, te asteptam pentru detalii si mai multe informatii pe www.romasia.ro

            

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Importa materiale electrice din China

Posted on Jun 18 2018 at 10:24 am

Te putem ajuta cu achizitia materialelor electrice, cu o gama diversificata de produse, de la [...]

Read More

Servicii Romasia

Posted on Jun 15 2018 at 10:18 am

Daca doriti sa importati din China orice fel de marfa sau produse de larg consum [...]

Read More

Materiale art & hobby – Made in China

Posted on Jun 14 2018 at 10:38 am

Esti plin de creativitate? Esti interesat sa pornesti o afacere in domeniul handmade? Noi te [...]

Read More
Choose your language to Translate »