preload

Romasia
China – furnizor de incredere pentru echipamente de iarna!

China – furnizor de incredere pentru echipamente de iarna!

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on October 19, 2017 at 09:38 AM

Iarna se apropie cu pași repezi si sezonul de ski va începe în curând iar in China gasesti echipamente destinate iubitorilor de sporturi de iarnă la cele mai bune preturi.

Iti punem la dispozitie toate articolele de care ai nevoie pentru a merge la ski, pentru a te da cu snowbord-ul, cu saniuta sau cu patinele.

De asemenea, vei gasi si articole de imbracaminte perfecte pentru sporturile de iarna. Alege articolele de care ai nevoie iar acestea vor ajunge la tine in siguranta pentru ca tu sa te potI bucura la maxim de iarna!

Daca nu stii toate detaliile legate de un import China, poate parea o adevarata corvoada sa importi astfel de produse, dar nu este cazul sa te descurajezi.

Apeland la o firma de achizitii China, importul din China devine mai simplu ca niciodata. In acest fel, vei avea asigurate absolut toate detaliile aferente unui import China, tot ceea ce tine de partea de logistica si transport.

Iti enumeram doar o parte din produsele pe care le poti aduce in tara, prin intermediul Romasia: Haine de iarna, geaca de ski, pantaloni de ski, costum de ski, placi de snowboard, legaturi snowboard, bootsi snowboard, echipament ski, echipament de protectie, patine, sanie,  ochelari, caciuli, fulare, manusi si alte accesorii si echipamente pentru anotimpul rece.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti o cerere de oferta* cu produsele dorite, noi le cautam, iti oferim cotatii de pret, solutii de transport si ne ocupam de absolut tot – receptie, verificare marfa, export, transport, VAMA IN ROMANIA si livrare in depozit Bucuresti/adresa ta.

Ne ocupam de : Consultanta import China,Logistica, Identificare Furnizori, Studii de piata, Control de Calitate .

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

De ce sa lucrezi cu noi?

Posted on Feb 16 2018 at 10:28 am

  Ce avantaje exista daca colaborezi cu o firma de import China? O firma care [...]

Read More

Achizitii electrocasnice din China

Posted on Feb 15 2018 at 9:38 am

  Daca alegi sa importi direct din China, esti deja cu un pas inaintea multora, [...]

Read More

Impresionează-ți clienții cu un magazin virtual

Posted on Feb 14 2018 at 11:46 am

Vreti sa intrati in lumea antreprenoriatului, insa pentru inceput fara o investitie prea mare? O [...]

Read More
Choose your language to Translate »