preload

Romasia
5 produse cosmetice esentiale!

5 produse cosmetice esentiale!

by Marius Grada Manager achizitii & logistica

Posted on September 28, 2017 at 07:57 AM

Odata cu varsta, mereu cautam moduri de a ne mentine frumusetea naturala a pielii noastre. Totusi, nu putem nega ca, odata cu varsta, contururile si tonul pielii se vor schimba. Din aceasta cauza necesitatea de a folosi produse cosmetice china sunt o obligativitate, daca vrem sa ramanem si sa aratam mai tinere. Momentan pe piata exista nenumarate produse cosmetice  disponibile. Printre produsele cosmetice pe care ar trebui sa le avem, cele esentiale sunt cele mai importante. Dar care sunt acestea?

In primul rand, o femeie care vrea sa arate tanara tot timpul, nu poate trai fara ruj china. Aplicarea rujului, balsamului de buze china sau luciului de buze china este ceva necesar pentru majoritatea femeilor. Motivul este ca odata rujate, buzele arata mai proaspete, hidratate si delicate.

Al doilea produs cosmetic esential este fondul de ten china. Fondurile de ten pentru make-up sunt folosite pentru a da o alta nuanta tonului pielii. Fondul de ten egalizeaza tonul pielii, acopera imperfectiunile si ofera un efect de durata. In plus, unele fonduri de ten pot contine elemente de protectie UV si elemente hidratante, pastrand pielea mai proaspata.

Al treilea produs cosmetic pe care trebuie sa il ai este rimel china. El este aplicat pe gene pentru a accentua frumusetea si pentru a crea o prima impresie diferita, fata de aspectul natural. Alt produs foarte folosit este fard china, care accentueaza frumusetea ochilor , si cum ochii spun totul despre o persoana, acest produs cosmetic este unul esential.

Al patrulea produs cosmetic esential este corectorul anticearcan china. Creme china si corectoarele anticearcan china, sunt cele mai bune produse cosmetice pentru a ascunde imperfectiunile si cearcanele. Anticearcanele china sunt fabricate deja in nenumarate forme. Unele sunt lichide, altele arata sub forma de ruj.

Al cincilea si ultimul produs care trebuie sa il ai este pudra de fata china sau paleta de make-up china. Pudra de fata intareste trasaturile fetei si adauga forma si umbra conturului fetei. Pudra te poate ajuta in definirea pometilor si iti ofera o fata mai colorata. Mai sunt multe alte produse cosmetice profesionale, dar cele 5 enumerate mai sus sunt cele mai importante si cele mai folosite.

Pentru ca stim cat de importanta este calitatea produselor pentru tine si clientii tai , iti oferim posibilitatea de a primi monstre si certificarile obtinute de furnizori in china.

Pentru a fi sigur ca vei gasi exact ceea ce cauti, cel mai bine ar fi sa trimiti specificatiile exacte ale produselor cautate, insotite de o fotografie, in acest fel te asiguri ca totul este in regula si vei primi exact ceea ce iti doreai.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author

Marius Grada

 

Pentru evenimente reusite importa din China!

Posted on Oct 20 2017 at 10:12 am

Daca doresti să îti începi o carieră în event management, vrei să îti dezvolti propria [...]

Read More

China – furnizor de incredere pentru echipamente de iarna!

Posted on Oct 19 2017 at 9:38 am

Iarna se apropie cu pași repezi si sezonul de ski va începe în curând iar [...]

Read More

Se apropie Sarbatorile de Iarna!

Posted on Oct 18 2017 at 8:37 am

Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, Romasia ti-a pregatit cateva sfaturi de cumparaturi care [...]

Read More